01.jpg

HJEMMESIDE FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

Kalender

Alle begivenheder

Generalforsamling Landsbyforeningen
Tirsdag, 10. April 2012, 19:30 - 21:30
Hits : 542

Foråret står ofte i generalforsamlingernes tegn og i år er ingen undtagelse.

Tirsdag den 10. april er det Landsbyforeningen for Vedsted og Omegns tur til at slå dørene op og byde indenfor på Vedsted Landbohjem til information, debat, dialog og traditionel generalforsamling med bl.a. årsberetning, regnskab og valg til bestyrelsen.

Som optakt til den egentlige generalforsamling informerer bestyrelsen bl.a. om istandsættelsen af Vedsted Friluftsbad. Her kan du med andre ord blive klogere på, hvordan det går med istandsættelsen af badebroen og hvornår broen kommer i vandet igen. Hør også om, hvad de mange penge, som blev samlet ind i forbindelse med Søens Dag i august 2011 er blevet brugt til – for brugt det er de, stort set hver en krone!

Du kan også høre, hvad der skal ske med den gamle skolebygning i Vedsted – for efter flere års venten, er planerne nu klar. Kommunen tilbyder Landsbyforeningen at overtage en stor del af bygningen og de tilbyder også økonomiske midler til at drive den for, men hvordan vil Landsbyforeningen løse opgaven og hvad skal huset i det hele taget bruges til?

Bestyrelsen for Landsbyforeningen vil gerne høre din mening om, hvilke opgaver landsbyforeningen skal kaste sig over i fremtiden – derfor opfordres alle til at sætte kryds i kalenderen ved den 10. april kl. 19.00 og deltage ved generalforsamling i Landsbyforeningen på Vedsted Landbohjem. Deltag og tag derigennem del i sammenholdet.

Sted Vedsted Landbohjem