• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg
  • 06.jpg
  • 07.jpg

HJEMMESIDE FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

Mangler du/I noget – pengene er måske her

Det er ingen joke – og det er resten heller ikke

Penge fra Kommunen

Haderslev Kommune har fordelt sin landdistriktpulje på 700.000 kr ligeligt mellem landdistrikter, som kommunen er opdelt i, til mindre projekter i de enkelte landdistrikter.

Af disse har Landdistrikt Vedsted fået tildelt 26.000 kr – og nogle af dem kan blive dine/jeres, hvis du/I har et lille godt projekt, som du/i gerne have ført ud i livet.

Vi bestemmer selv

Og det aller bedste af det hele – kommunen blander sig ikke i det. Og administration og regnskab holdes på et absolut minimum, hvor alle kan være med – skulle der være problemer, hjælper landsbyforeningen med det administrative.

Hvilke projekter der får penge afgøres på demokratisk vi af borgerne ved afstemning i forbindelse med præsentation af projekterne.

Få simple krav

Der er kun ganske få krav til projekterne. De skal være i Landdistrikt Vedsted, man skal være min 15 år for at kunne deltage, projektet skal være til fælles gavn for en større kreds.

Se hvad Landdistrikt Vedsted dækker - du kan zoome ud og ind på kortet.

Det er Vedsted - men i ligeså høj grad Høgelund, Ustrup, Vedbøl og Skovby, som kan mobilicere kræfterne.

Det er borgernes projektet – ikke landsbyforeningens

Landsbyforeningen rolle er dels at være bindeled til Haderslev Kommune og dels at få sat gang i hele processen.

Hvad skal der komme ud projektet?

Det bestemmer du/I selv - kun fantasien sætter grænser. Det kan være en hvile-/udsigtsbænk, udsmykning - eks. en skulptur, beplantning af en bar plet, scaterbane - alt kan komme i spil.

Informationsmøde

Kom til informationsmøde tirsdag den 23.august kl, 19:30 i Fælleshuset Vedsted, hvor Landsbyforeningen orienterer om, regler og hvordan du/I kommer i gang. Og her kan du spare aftenkaffen – landsbyforeningen byder på en øl og efterfølgende kaffe/the og kage.

Projektbeskrivelse - Indsende materiale

Hvis du/I har et projekt, skal en projektbeskrivelse indsendes til Kurt Busch, Nygade 16, Vedsted, 6500 Vedsted - mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - senest 18. oktober 2016.

Du kan bruge vedlagte skabeloner til beskrivelsen:

Word Projektbeskrivelse

PDF Projektbeskrivelse