• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg
  • 06.jpg
  • 07.jpg

HJEMMESIDE FOR VEDSTED, USTRUP, VEDBØL, SKOVBY, ARNITLUND, HØGELUND, ABKÆR OG OMEGN

Aktiv lørdag d. 16.01.16

Modul 1 kl. 10.00 - 12.30 (For voksne)

Tabata Dance
Hvis du er til dans og fede moves, men hvor det ikke bliver for kompliceret, skal du prøve Tabata Dance. Træningen er opbygget i intervaller, hvor du på 30 min. får masser af effektiv træning, høj puls og sved på panden. Vi veksler mellem stilarter som disco/retro, latinske rytmer, jive og afro.
Funktionel træning
Her opstrammer vi og former figuren med øvelser for hele kroppen, der udfordrer din styrke, balance og udholdenhed. Det er kropstoning med fokus på muskeludholdenhed – altså mange gentagelser. Få en stærkere krop med funktionelle muskeltræningsøvelser i et roligt tempo.
Core (mave/ryg)
Coren er kroppens stamme og danner udgangspunkt for alt hvad vi foretager os i dagligdagen. En stærk core holder os i den oprejste stilling, og kan klare de mange belastninger vi udsættes for gennem livet. Her har vi fokus på åndedrættet, kropsholdningen og vi skal arbejde med lette styrke- og stabilitetsøvelser for muskelkorsettet og bækkenbunden.

Instruktører: Camilla og Helle

Modul 1 bliver sluttet af med lidt at spise.

Modul 2 kl. 13.00 - 15.00 (For børn og voksne)

Yoga for børn og voksne Kom til en time med sjov, leg og balance. Vi skal også have sved på panden, og prøve at udfordre os selv lidt. Alle er velkomne, dog skal man være over 7 år.

Instruktør: Marit Blom

Stræk & Mobilitet Vi afslutter dagen med at øge bevægeligheden i led og muskler. Vi har fokus på udspænding, balance, åndedræt og kropsbevidsthed. Hvis du ønsker øget velvære, går med småskavanker eller vil forebygge skader. Det er en anderledes måde at styrke kroppen på, samtidig med at du oplever mentalt afslapning.

Instruktører: Camilla og Helle

Modul 2 slutter af med kaffe

Tilmelding skal ske inden arrangementet. Man tilmelder sig ved indbetaling af 75 kr., for hvert modul man vil deltage i, på reg.nr. 7990 konto nr. 1055875. Oplys Navn og hvilket modul(er) du vil deltage på. Der er plads til 25 deltagere på hvert modul.

.